Новини

03/08/23 Quick-mix сухі будівельні суміші європейської якості, тепер у нас !!!

Торгова марка quick-mix — це понад 50 років досвіду у виробництві будівельних матеріалів, що дає впевненість у запропонованих рішеннях. Продукти Quick-mix, завдяки простоті використання та адаптації до конкретних потреб проекту, забезпечують ефективну роботу підрядників, гарантуючи при цьому задоволення інвестора. Іноваційна система матеріалів на основі екологічно чистої вулканічної породи-трасу; яка наділяє сухі суміші унікальними технологічними властивостями:

  • знижує ризик появи висолів,з'вязуючи вільне вапно в розчині
  • екологічно чистий продукт,натуральне в'яжуче-вулканічний пил
  • знижує усадку
  • простий в обробці
  • надзвичайно стійкий до агресивного впливу навколишнього середовища
  • підвищує щільність розчину при збереженні високої паропроникності стіни

У нас ви зможете придбати сухі будівельні суміші Quick-mix такі як:

  1. Штукатурні системи
  2. Системи втеплення фасадів
  3. Декоративне оздоблення фасадів
  4. Мурувальні системи
  5. Клеї керамічної плитки та каменю
  6. Грунтовки
  7. Гідроізоляція та герметизація
  8. Системи мощення

То ж, запрошуємо і Вас, залучитися до 100-літньої Історії Успіху Sievert .
 



30/08/21 Новинка у асортиметі! Гіперпресована цегла - Літос!

З чого, на Вашу думку, починається будівництво ідеального та довговічного фасаду? Вірно, з якісної, сучасної та  міцної цегли! Хочемо предаставити Вам ексклюзивну облицювальну цеглу від бренду номер 1 в Україні - Літос. Облицювальна цегла Літос - найкращий матеріал для фасадів будівель, призначений для декорування зовнішніх стін, огорож, фундаментів та багато іншого. Облицювальна цегла або як часто її називають - фасадна, стала популярною  завдяки своїм широким властивостям і ціновій політиці, яка абсолютно дорівнює її якості. Адже Літос - це не тільки сучасність і надійність , а й: стійкість до будь-яких погодніх умов, міцність - М = 300, морозостійкість - F = 300, водопоглинання - лише 5-6 %, Ідеальна геометрія , яка прискорює процес виконання кладки. Високий рівень звукоізоляції та  екологічно чиста сировина.

Пропонуємо максимально вигідні умови співпраці. Це спеціальні ціни, оперативне виконання дилерських замовлень, супровід замовлення на всіх стадіях виконання. Чекаємо на Вас за адресою : с. Рованці, вул. Дружби 56 (об'їзна Луцьк ). Детальна Консультація та прорахунки: 066-500-20-10; 098-500-20-10. Швидка і зручна доставка!



20/07/21 Поповнення на складі! Вент-виходи - KRONO-PLAST

 
Хочемо познайомити Вас із брендом KRONO-PLAST - європейським лідером з виготовлення покрівельних вентиляцій. Компанія була створена в 2010 році в м. Клобуцьк, завдяки поєднанню досвіду у продажу покрівельних матеріалів та переробки пластмас. З тих пір компанія постійно розвивається, щоб стати лідером у виробництві та продажу покрівельного та вентиляційного  приладдя.  KRONO-PLAST  створений людьми з пристрастю, відданістю та комерційним почуттям. Компанія  орієнтована на оптового споживача - на даний момент постачає свою продукцію понад 1000 оптовикам та виробникам у Польщі також є представництва у Східній та Західній Європі.
Пропонуємо Вашій увазі вентиляційні виходи від виробника KRONO-PLAST, який подарує вам якість впродовж 20 довгих років!!!
Адже вент-виходи KRONO-PLAST  - це :
⦁ Вентиляція різних за призначенням приміщень;
⦁ Вмонтований канал для відведення конденсату;
⦁ Привабливий зовнішній вигляд ;
⦁ Стійкість до механічних пошкоджень та агресивного навколишнього середовища ;
⦁ Широкий вибір кольорів ( всі кольори  доступні на нашому складі ).
 
Дізнатися детальніше : с. Рованці, вул. Дружби 56 ( об`їзна Луцьк).
Отримати детальну консультацію та прорахунки : ( 066 ) 500 20 10, ( 098 ) 500 20 10.
 Ми чекаємо саме на Вас!
 


12.03.20 Новий стенд цегли ручного формування Muhr

На території нашої компанії з'явився новий стенд із цеглою ручного формування - "Muhr". Відтепер Ви можете оцінити 18 зразків цегли від німецького виробника на нашому новому стенді, а менеджери компанії "Дах Плюс" допоможуть вибрати найкращий варіант, а також, при необхідності, вирішать питання логістики.

Чекаємо на Вас!!!